VW WOLFSBURG AUTOSTADT’DA YENİ VW GOLF MODELİNİN MAKYAJLI HALİNİ BÜYÜK BİR ETKİNLİKLE TANITTI. GELİŞMİŞ TASARIMI, YENİ MOTOR TEKNOLOJİLERİ VE SÜRÜCÜ DESTEK SİSTEMLERİYLE DİKKAT ÇEKEN YENİ VW GOLF, YİNE KOMPAKT SINIFTA STANDARTLARI BELİRLİYOR.

En büyük değişimler modelin ön ve arka tasarımında oldu. LED gündüz farlarıyla VW Golf artık daha agresif bakışlara kavuştu. Stop ve difüzör kısımlarında ufak değişimleri de model müşterilerine sunuyor. En köklü değişim ise iç mekanda yaşanmış. Orta konsoldaki dokunmatik ekran önceki versiyona göre daha da büyütülmüş. Bunun yanı sıra gösterge panelleri de artık dijital olarak alınabiliyor.
Yeni VW Golf ‘deki destek sistemleri daha da genişletilmiş. Bunlardan bazıları şu şekilde sıralanıyor. Yaya İzleme ile Yardımcısı, Traffic Jam Assist, Line Asist ve Adaptif Cruise Control. Ek olarak VW makyajlı Golf ile otomatik sürüş fonksiyonunu da müşterilere sunacak.

Yeni VW Golf: Yeni 1.5 motor geliyor

Makyajla birlikte yeni VW Golf’ün önceki versiyonda sunduğu TSI motor hacim arttırılarak müşterilere sunulacak. 1.5 TSI Evo olarak adlandırılan bu ünite ACT teknolojisiyle sunulacak. Değişken Aktif Silindir Yönetimi olarak da bilinen bu sistem minimal güç talepli seyirlerde motordaki dört silindirden ikisini kapatarak aracın yoluna devam etmesini sağlıyor. Yeni 1.5 TSI motor 130 HP güç üretecek. Eski 1.4 TSI ACT motorun 150 HP güç sunduğunun da altını çizelim. Ek olarak yeni 1.5 TSI motorun BlueMotion versiyonu da satışta olacak.
Makyajlı yeni VW Golf bu yeniliklerle selefine göre daha ekonomik olacak. Bunun yanı sıra Golf GTI’da yenilikler sunuyor. GTI ve GTI Performance olarak iki farklı versiyonda sunulacak olan bu ateşli hatchback, sırasıyla 230 PS ve 245 PS güç seçeneklerine sahip olacak. Yapılan geliştirmeler ile VW’nin performanslı modellerinde kullandığı 6 ileri DSG şanzıman yerini 7 kademeli DSG’ye bırakacak.
Makyaj operasyonu ailenin diğer karoser seçeneklerini de etkileyecek. Makyajlı yeni VW Golf, Aralık ayı itibariyle sipariş almaya başlayacak. Modelin Los Angeles Otomobil Fuarı’nda sahne alması bekleniyor.

[envira-gallery slug=”yeni-vw-golf-2017-fotograf-galerisi”]

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz