İtalyan lüks ve prestijli spor otomobil üreticisi Maserati, göz alıcı tasarımıyla dikkat çeken spor otomobili GranTurismo MC Stradale’nin dört koltuklu versiyonunun dünya lansmanını bu yıl 83. kez kapılarını açacak olan Uluslararası Cenevre Otomobil Fuarı’nda gerçekleştirecek. Maserati Yeni GranTurismo MC Stradale ile sportif sürüş ile üstün konfor anlayışını bir araya getirerek dört kişilik sportif coupe kavramını değiştiriyor.
460 HP güç üreten 4.7 litrelik V8 motor, MC Auto Shift yazılımlı 6 ileri otomatik şanzıman, gibi özellikleri ile dikkat çeken Maserati Gran Turismo MC Stradale, ulaştığı maksimum 303 km/s’lik hızla da farkını ortaya koyuyor.

İtalyan lüks ve prestijli spor otomobil üreticisi Maserati, göz alıcı tasarımıyla dikkat çeken sportif coupe modeli GranTurismo MC Stradale’nin dört koltuklu versiyonunun dünya lansmanını bu yıl 83. kez kapılarını açacak olan Uluslararası Cenevre Otomobil Fuarı’nda gerçekleştirecek. 460 HP güç üreten 4.7 litrelik V8 motor, MC Auto Shift yazılımlı 6 ileri otomatik şanzıman gibi özellikleri ile dikkat çeken Maserati GranTurismo MC Stradale, ulaştığı maksimum 303 km/s’lik hızla da farkını ortaya koyuyor.

Dört koltuklu Maserati GranTurismo MC Stradale, keskin yol tutuş özelliklerine sahip olmasının yanı sıra sportiflik ve rahatlık anlayışından ise taviz vermiyor. Maserati GranTurismo MC Stradale’nin iç mekanı geniş olmasının yanında konforu ile de göz dolduruyor. Maserati GranTurismo MC Stradale, sportif sürüş ile üstün konfor anlayışını mükemmel bir dengeyle sunarak farkını ortaya koyuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz