Türkiye’de Tofaş çatısı altında temsil edilen ve ilgi odağı olmayı başaran pazarlama iletişimi aksiyonları ile dikkat çeken Fiat fark yaratmaya devam ediyor. Her yıl olduğu gibi kullanıcılara interaktif bir takvim sunan Fiat, bu çalışma kapsamında ilk kez ünlü bir isimle çalıştı ve Fiat’ın 2014 takvimi için, ünlü manken Didem Soydan’la işbirliği yaptı.

Sosyal medyada en çok dikkat çeken otomotiv markalarından biri olan Fiat, bu yıl da dijital takvimiyle şaşırtıcı sürprizler sunuyor. Ünlü manken Didem Soydan’ın spor, gece, iş ve parti konseptlerindeki farklı tarzıyla, istedikleri Fiat modelini birleştiren kullanıcılar, kendilerine özel bir takvim yaratma şansını yakalıyor. Yeni yıla girerken kendilerine Fiat 2014 takvimi yaratmak isteyen kullanıcılardan; www.2014fiattakvimi.com adresli web sitesini ziyaret ederek kişisel takvimini hazırlayan ilk 2014 kişiye, tasarımları basılı olarak gönderiliyor. Siteye kayıt yaptıran ve takvim oluşturan ilk 5.000 kişi ise basılı Fiat takviminin sahibi oluyor.

Dijital iletişim ajansı Pure tarafından hayata geçirilen ve son yıllarda yurt içi ve yurt dışında başta Altın Örümcek ve Communicator Awards olmak üzere birçok ödüle layık görülen Fiat Takvimi projesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da kullanıcılara yepyeni deneyimler yaşatacağının güçlü sinyallerini veriyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz