Motorlu Taşıt Vergi Ödemelerinde 3 taksit! VakıfBank Worldcard ile 1 – 31 Ocak 2014 tarihleri arasında 100 TL ve üzeri Motorlu Taşıt Vergisi ödemelerinde 3 taksit imkanı!

Ayrıca bu tarihte ödenen trafik cezalarını da yine 3 taksitte ödeyebilirsiniz.
Kampanya Koşulları :
Bankamızın tüm kredi kartları kampanyaya dahildir.
www.gib.gov.tr’den yapılacak 100 TL ve üzerindeki tüm MTV ve trafik para cezası ödemeleri kart hamiline 3 taksitte yansıtılacaktır.
Bankamız kredi kartlarına özel bu imkandan faydalanabilmek için www.gib.gov.tr adresinden “İnternet vergi dairesi” linkine ulaşılması ve “MTV Sorgulama ve Kredi Kartı ile Ödeme” butonunu seçilmesi gerekmektedir.
Ödeme anında mail-order limitinin yeterli olması gerekmektedir.
www.gib.gov.tr ‘den yapılacak 6111 sayılı torba yasa kapsamındaki borç ödemeleri kampanyaya dahil değildir.

1 – 31 Ocak 2014 tarihleri arasında www.gib.gov.tr,www.yapikredi.com.tr, www.worldcard.com.tr adresinden ve Yapı Kredi İnternet Şubesi’nden Worldcard ile yapılacak olan 100 TL ve üzeri Motorlu Taşıtlar Vergi ödemelerine 3 taksit uygulanacaktır. Kampanyaya tüm Yapı Kredi kredi kartları dahildir. Albaraka Worldcard’larına sunulan 3 taksit ödeme imkanı sadece gib.gov.tr’den yapılan ödemelerde geçerlidir. TEB, Anadolubank ve Vakıfbank Worldcard’lar kampanyaya dahil değildir. Taksit yapılmasını istemeyen kart sahipleri 444 0 444 Yapı Kredi Telefon Bankacılığı’ndan taleplerini ilettikleri takdirde 3 taksit uygulanmayacaktır.
Sonax’tan Worldcard sahiplerine özel 360 TL değerindeki Hybrit Boya Temizleme, Parlatma ve Koruma Uygulaması World’e özel %50 indirim ile 180 TL olacaktır. Ek olarak uygulamadan 1 hafta sonraki 50 TL değerindeki ilk VIP yıkama da hediyedir. Belirtilen imkandan yararlanmak için www.gib.gov.tr, www.yapikredi.com.tr, www.worldcard.com.tr ve Yapı Kredi İnternet Şubesi’nden Worldcard ile yapılan vergi ödemesine ait dekontun ilgili Sonax Service bayisine teslim etmesi gerekmektedir. Size en yakın Sonax bayisini öğrenmek için www.sonax.com.tr/bayile…%C4%B1n-sonax-bayi.html sitesini ziyaret etmeniz yeterlidir. Boya Temizleme, Parlatma ve Koruma Uygulaması ve uygulama sonrasında yapılacak olan işlemler için World’e özel +4 taksit imkanı bulunmaktadır. Sonax’a özel sağlanan +4 ek taksit imkanına TEB, Anadolubank ve Vakıfbank ve Albaraka Worldcard’lar dahildir. Bu imkan 28 Şubat 2014 tarihine kadar geçerlidir.
31 Ocak 2014 tarihine kadar Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerinde geçerli indirimden yararlanılması için www.gib.gov.tr, www.yapikredi.com.tr , www.worldcard.com.tr ve Yapı Kredi İnternet Şubesi’nden yapılan işlemlerin Worldcard ile gerçekleştirilmesi gerekmektedir.
Kampanyalar sadece World Üye İşyerleri’nde geçerlidir. Yapı Kredi tüm kampanyalarda değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Yazım hataları bağlayıcı değildir. World Üye İşyerleri’nin bildirdiği kampanya bilgilerinde meydana gelebilecek hatalardan Yapı Kredi sorumlu tutulamaz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz