BMW Haziran kampanyaları

BORUSAN OTOMOTİV YETKİLİ SATICILARI’NDA HAZİRAN FIRSATLARI

Borusan Otomotiv Yetkili Satıcıları’nda her an değişiklik hakkı saklı kalmak üzere perakende satışı gerçekleşecek tüm “0 km” BMW marka otomobillerde sabit € / TL kuru kampanyası uygulamaktadır.

Zengin donanımı ile her ihtiyaca cevap vermek üzere tasarlanan BMW 1 Serisi Joy Edition 83.500 TL’den, BMW 316i M Joy Edition ise 122.300 TL’den başlayan fiyatlarla Borusan Otomotiv BMW Yetkili Satıcıları’nda satışa sunulmaktadır.
Tüm BMW 3 Serisi, BMW 5 Serisi ve Yeni BMW X3’te geçerli cazip takas avantajları bulunmaktadır.

BORUSAN OTOMOTİV PREMIUM FINANCE İLE HAZİRAN AYINA ÖZEL FIRSATLAR
Haziran ayına özel, BMW 3 Serisi ve BMW 5 Serisi modellerinde 3 yıl/60.000 km geçerli olan BMW Service Inclusive hediyesi ya da Premium Finance aracılığıyla; BMW 3 Serisi için 85.000 TL’ye, BMW 5 Serisi otomobiller için 100.000 TL’ye ve 36 ay vadeye kadar %0,95 faiz oranı ile kredi kullanımı fırsatı sunulmaktadır.
BMW X1 ve tüm Land Rover modellerinde ilk taksit ödemelerine Aralık ayında başlama imkanı veren taksit erteleme uygulanmaktadır.

MINI hayali kuran herkese Haziran ayı boyunca Premium Finance ayrıcalığıyla düşük taksit imkanları ve kişiye özel esnek geri ödemeli kredi seçenekleri sunulmaktadır.

BORUSAN OTOMOTİV PREMIUM KİRALAMA FIRSATLARI

Borusan Otomotiv Premium Kiralama ile Haziran ayında kiralanan BMW 320i ED modellerinde; fiyatı 3000€’ya varan Luxury, Modern veya Sport Line donanım paketleri hediye edilmektedir.

M PERFORMANCE AKSESUARLARI’NDA M FEST’E ÖZEL AVANTAJ
BMW modellerinde aerodinamiği, yürüyen aksamı, güç aktarım organları ve kokpitin sportif performansını en üst seviyeye taşıyan BMW M Performance Aksesuarları, M Fest’e özel %30 indirim avantajı, 30 Haziran tarihine kadar Borusan Otomotiv BMW Yetkili Servisleri’nde sunulmaya devam etmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir