Cenevre Otomobil Fuarı 2013: Suzuki C Crossover

Suzuki, yepyeni C segmenti crossover otomobilinin dünya tanıtımını, 2013 Cenevre Uluslararası Otomobil Fuarı’nda, 5 Mart’ta, 4. Holdeki standında saat 13.30’da yapacak.
Suzuki’nin yepyeni C segmenti crossover otomobilinin dünya tanıtımı; 5 – 17 Mart tarihleri arasında Cenevre’de gerçekleştirilecek olan 2013 Cenevre Uluslararası Otomobil Fuarı’nda 4. Holde, saat 13.30’da yapılacak. Suzuki, C Segmenti crossover tarzındaki yeni otomobili hakkında detaylı bilgileri ilk defa fuarda gerçekleştirilecek olan basın konferansında paylaşacak.
Suzuki, Crossover segmentindeki konsept otomobili Suzuki S-Cross’u ilk defa 2012 yılının Eylül ayında gerçekleştirilen Paris Otomobil Fuarı’nda tanıtmıştı. Belirgin bir crossover stile, geniş bir iç hacime ve sınıfının en büyük bagaj hacimlerinden birine sahip olan S-Cross; otomobil severlere eşsiz bir kullanım kolaylığı sağlayacak. S-Cross’ta bulunan Suzuki’nin uzmanlık alanlarından biri olan gelişmiş 4WD, dört çekiş teknolojisi ile de sürücülere mükemmel bir yol tutuşu ve sürüş keyfi sunmayı hedefliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir